HIP HOP PLESNE VAJE | ANIMACIJE | POČITNIŠKO VARSTVO | PILATES | HIP HOP MAMICE | PLES V VRTCIH |

O nas

Smo mlad razigran plesni center. Naš program poteka na zabaven in kreativen način v majhnih skupinah. Vsako plesno sezono ponudimo plesalcem vključitev v plesne muzikale, ustvarjalne videe in udeležbo na mednarodih tekmovanjih.

V V P P I I S S I I 2 2 3 3 - - 2 2 4 4

AKTUALNO

PRIČETEK SEZONE 23-24

Plesna sezona 23-24 se je uradno pričela! Vabljeni na teden odprtih vrat. Urnik najdete na naši spletni strani.

TEDEN ODPRTIH VRAT

V septembru pričenjamo z novo plesno sezono 23-24 v Mengšu! S prvimi treningi pričnemo v tednu od 4.9.-8.9. Pridite na poskusno uro v Mengeš in spoznajte naše trenerke.

NOVO!

Letos na novo tudi v Radomljah in Vodicah! Vpisi že potekajo! S plesnimi vajami pričnemo v oktobru.

vaditeljice

lokacije

aktivnih udeležencev

let delovanja

Z Z A A M M U U V V A A J J Z Z N N A A M M I I

PLESALCI PRAVIJO:

"Zabavno!"

Všeč mi je, ker se zabavamo in plešemo."
Evelina, 12 let

"Ker se imamo super..."

Všeč mi je, ker imamo zelo zabavno trenerko in ker rada plešem s prijatelji, ki jih imam tukaj. Všeč mi je tudi, ker hodimo na tekme v različne države in se imamo super tudi na snemanjih in nastopih.
Monika, 12 let

"Naredimo si zelo zanimive treninge in smo dobri prijatelji."

V Moveo plešem ker imamo zelo zanimive predstave, hodimo na tekmovanja v tujino, imamo najboljšo trenerko, imamo zabavno-plesne tabore, kjer se zelo zabavamo, plešemo in ustvarjamo. Nastopamo v vrtcih in imamo svoje plesno tekmovanje PLEŠ.
Zoja, 14 let

"Veliko plešemo..."

Tukaj mi je všeč, zato ker veliko plešemo, se pogovarjamo in se imamo radi.
Pia, 8 let

"Naš Moveo klub spodbuja občutek individualnosti in kreativnosti."

Povezujemo se med skupinami, kar vodi do novih prijateljstev. Tukaj prav tako razvijamo in spoznavamo veliko lastnih sposobosti in se naučimo kreativnega načina izražanja preko plesa. Z leti rastemo in se razvijamo tako mi, kot naš plesni center.
Gina

"Vedno se imamo fino in nikoli ni dolgčas!"

Tukaj plešem, ker so vsi zelo prijazni. Naša trenerka Sanja je vedno dobre volje in če imamo mi slab dan, nam ga vedno polepša.Všeč mi je ker hodimo na tekmovanja v tujino, imamo zelo zanimive nastope in hodimo na najbolj zanimive tabore. Imamo posebne treninge za tekmovalce.Zelo rada pridem sem<3.
Zala, 12 let

"Postali smo družina in z veseljem sprejemamo nove plesalce"

Moveo plesni center oddaja čisto drugo energijo, saj nam dovoli ustvarjati in spoznavati različne stile plesa in ne daja občutek proizvodnje. Obiskujemo mednarodna open tekmovanja in ob tem spoznavamo tudi nove kraje.
Laura, 13 let

STARŠI PRAVIJO:

"Vesela sem, da prosti čas preživlja na tak način in med srčnimi ljudmi."

Moja hči obiskuje hip hop v AIA centru že 4 leta. Dnevov, ko ima treninge, se zelo veseli in prav nobenega ne izpusti. Ne gre samo za učenje plesa, ampak tudi za razvijanje socialnih veščin in spletanje novih prijateljstev. Kot članica tekmovalne skupine se je udeležila tekmovanj na Hrvaškem in na Madžarskem, ki so krasna izkušnja z več vidikov in za katere Sanja poskrbi, da so prava dogodivščina! Vesela sem, da prosti čas preživlja na tak način in med srčnimi ljudmi. Vse to jo bogati in več kot očitno osrečuje.
Alenka

"...nepogrešljiv del prostega časa..."

Moveo center je za moje hčerke nepogrešljiv del prostega časa. Med šolskim letom se udeležujjejo vaj hip hopa, kjer uživajo v dobri družbi sovrstnikov, super trenerke in urijo veščine plesa, prav tako se udeležujejo več plesnih tekmovanj, kjer so vedno zelo uspešni. Preko plesa se tkejo tudi lepo medgeneracijski odnosi. Veseli smo, da imamo v kraju tako prijeten vestranski center, kamor zahaja naša mladina na zdravo in prijetno preživljanje prostega časa. Vse pohvale trenerki, animatorki in super punci Sanji.
Mojca

"Druženje, ples, povezanost."

Punce res uživajo na treningih in taborih. Se mi zdi, da ste res povezani. Fajn mi je zaradi druženja in odlične trenerke. Res sem vesela, da so moje hčerke tudi en del te zgodbe.Upam, da vam vsem, ki zastopate center, uspe še naprej tako uspešno peljati stvari naprej.
Nataša

G G A A L L E E R R I I J J A A

Začetniki

25
weekly
Hip hop 1x/teden 45 ali 60 min.

Nadaljevalci

45
weekly
Hip hop 2x/teden 60 min.

Tekmovalci

55
Hip hop 3x/teden 60 min.

Odrasli

30
Pilates, hip hop mamice, tekmovalci 1x/teden.

Dodatni otrok 10% popust

D D O O D D A A T T N N A A P P O O N N U U D D B B A A

PIŠITE
NAM