Eva Bauer

Eva Bauer

trenerka, koordinatorka

Eva je plesalka s 13 letnimi izkušnjami, zadnji dve leti dela kot trenerka.

Evina druga plat pa se razvija v poslovni smeri. Kot svoj prvi projekt je kot so-ustanovitelj gradila marketinško agencijo. Sedaj pa kot zunanji vodja projektov, oblikovalka poslovnih strategij in specialist za “influencer marketing” ter UGC.

Tekmovalna pot:

Pričela je plesati pri svojih 8 letih v društvu AIA pri Sanji. Kot plesalka je vedno tekmovala kot freestyler (si sproti izmišljevala ples na različne ritme), prav tako v parih in skupini (hip hop, street). Že v OŠ je prostovoljno pomagala pri koreografijah tekmovalcev.Poleg plesa je razvijala tudi svoje literarne in slikarske talente, za katere je bila tudi nagrajena na svetovni ravni.

SLIKE

ZADNJE OBJAVE - EVA

Tekmovanja

10. odprto »Street Dance« tekmovanje Pleš’ v Mengšu

23. aprila 2023 je potekalo odprto »Street Dance« tekmovanje PLEŠ’, tudi tokrat v dvorani ŠD Partizan Mengeš. Dogodek se je pričel s pozdravnim nagovorom podžupanje Tine Štrukelj, ki je čestitala mladim prostovoljcem za popolnoma samostojno organizacijo že 10. prireditve zapored, letos jih je sodelovalo 19. Poudarila je tudi posebnost tekmovanja Pleš’, ki je namenjen vsem, ki bi se radi preizkusili v plesu.

Preberi več »
Tekmovanja

Uspešen zaključek sezone tekmovalcev

Mesec maj je bil za plesalce Movea iz AIA – Mladinskega centra Mengeš tekmovalno obarvan. Najprej se je tekmovalna skupina plesalcev preizkusila na domačem tekmovanju PLEŠ, 6.–7. maja pa so se plesalci odpravili v Zagreb. Tokrat je tekmovanje International Dance Open finale potekalo v dvorani SD Sutniska vrela.

Preberi več »
Plesna predstava

Zaključek plesne sezone- MADAGASKAR

Letos je zaključni nastop plesne sezone 2022–23 potekal v nedeljo, 18. 6., v Kulturnem domu Mengeš. Tokrat smo se s skupinami Moveo odločili, da zgodbo izberejo plesalci sami. Odločili so se za nastop v duhu risanke Madagaskar 3. Predstava nas je odpeljala v svet živali, ki iščejo pot domov. Pri tem jih je ves čas preganjala lovka Dubois, ki jih je želela ujeti za trofejo. Plesno zgodbo je pripovedovala animatorka Damjana Pirc.

Preberi več »