Gina Zakrajšek

Gina Zakrajšek

trenerka, koreografinja

Naša najmlajša trenerka polna kreativnih idej. Zelo rada ima ples in delo z otroki, zato želi svojo pot nadaljevati v tej smeri. S plesom je pričela pri svojih 6 letih v društvu AIA pri Sanji, kjer še zdaj aktivno pleše. Že kot mlajša je pomagala pri sestavljanju koreografij tako solotov, parov kot v lastni skupini.

Tekmovalna pot:

S tekmovanji je pričela pri sedmih letih. Tekmovala je v kategorijah street/freestyle solo, pari, skupina.

Odprto street tekmovanje Pleš:
1.mesto:15x
2.mesto:3x
3.mesto: 1x
Mednarodna tekmovanja (INT.open):
1.mesto: 6x
2.mesto: 4x
3.mesto: 7x

ZADNJE OBJAVE- GINA

10. odprto »Street Dance« tekmovanje Pleš’ v Mengšu

23. aprila 2023 je potekalo odprto »Street Dance« tekmovanje PLEŠ’, tudi tokrat v dvorani ŠD Partizan Mengeš. Dogodek se je pričel s pozdravnim nagovorom podžupanje Tine Štrukelj, ki je čestitala mladim prostovoljcem za popolnoma samostojno organizacijo že 10. prireditve zapored, letos jih je sodelovalo 19. Poudarila je tudi posebnost tekmovanja Pleš’, ki je namenjen vsem, ki bi se radi preizkusili v plesu.

Read More »

Zaključek plesne sezone- MADAGASKAR

Letos je zaključni nastop plesne sezone 2022–23 potekal v nedeljo, 18. 6., v Kulturnem domu Mengeš. Tokrat smo se s skupinami Moveo odločili, da zgodbo izberejo plesalci sami. Odločili so se za nastop v duhu risanke Madagaskar 3. Predstava nas je odpeljala v svet živali, ki iščejo pot domov. Pri tem jih je ves čas preganjala lovka Dubois, ki jih je želela ujeti za trofejo. Plesno zgodbo je pripovedovala animatorka Damjana Pirc.

Read More »