Pričetki segajo v leto 2009, kjer je plesna dejavnost pričela delovati v društva AIA v Mengšu, ki je še danes srce Movea. Plesni center Moveo pa je nastal v letu 2016.

 

Na naši skupni poti smo izvedli številne plesne nastope, tabore, odprta tekmovanja, priprave, varstva, dogodke in še in še. 

Izvedite več o društvu AIA:

 

LOGO AIA ZA MAJICO(1)

moveo

Gibanje nas spremlja vse povsod v življenju. Z neverbalnimi gibi se lahko včasih lažje izrazimo kot z besedami. Ko združimo gibe in glasbo nas popelje plesni svet.

Moveo je latinski izraz, ki pomeni gibati se, vaditi, vplivati, nastopati in inspirirati. Ravno zaradi usklajenosti širine izraza z vizijo so plesne hip hop skupine, dobilo skupno ime in postalo eno.

Naše poslanstvo

 

 

Naše poslanstvo je tako otrokom kot mladim vzbuditi veselje do plesa in gibanja na splošno. Otroke želimo preko igrivega načina dela in unikatnih zabavnih plesnih iger spodbujati, da se čim bolj celostno razvijejo. Mladim pa s pestrim in zabavnim programom priskrbeti kvalitetne treninge in kvalitetno preživljanje prostega časa.

Naši videii

Naši plesni projekti
Video kreativni projekt,  z naslovom »Lionheart« (Levje srce), je nastal pod okriljem trenerke in koreografinje AIA-Mladinskega centra Mengeš, Sanje Tomšič in snemalca ter video kreatorja, Anžeta Lustka. Idejna zasnova za plesni video je prikazati zgodbo plesnih skupin Moveo,  v kateri nas povezuje ljubezen do plesa. Za snemanje  smo izbrali različne lepe lokacije Mengša 
(šolski park, grad Jable, skakalnice, mengeško polje, bajer, šolo), kjer se posamezno predstavijo vse plesne skupine, od 3 do 17 let starosti.  Poleg plesa nas povezuje igrivost, kreativnost in  energičnost,  kar  so tudi naše smernice in vodilo pri delu z mladimi. Na koncu se vse skupine združijo in zaplešemo kot eno, s pogumom levjega srca, v našem  domačem kraju, Mengš

Anže Lustek IG, YouTube: @anzelustek