Sanja Tomšič

Sanja Tomšič

Vodja

Ustanoviteljica in kreativna vodja plesnega centra Moveo. Po poklicu diplomirana trenerka plesa.

Skozi študij je ugotovila, da je njena največja strast delo z otroki, zato se je odločila še za nadaljno študijsko pot na magisteriju iz predšolske vzgoje.
Pridobljene licence:
– diplomirana trenerka plesa (Fakulteta za šport)
– vaditeljica športne vzgoje od 0 do 6 let
– vaditeljica pilatesa
– vaditeljia gimnastke
– vaditeljica plavanja
– certifikat za vadbo za nosečnice
Tekmovalna pot:
PŠ Urša, PK Bolero, cheer plesna skupina Ladies (solo, pari, skupina hip hop in street). Najboljši rezultati: svetovni in evropski prvaki v street dance in hip hop formaciji (2010-2011), državni prvaki v cheer hip hop skupini (2012-2013). Svojo kariero kot plesna trenerka je pričela leta 2009 v društvu AIA.

SLIKE

SANJINE ZADNJE OBJAVE

Tekmovanja

10. odprto »Street Dance« tekmovanje Pleš’ v Mengšu

23. aprila 2023 je potekalo odprto »Street Dance« tekmovanje PLEŠ’, tudi tokrat v dvorani ŠD Partizan Mengeš. Dogodek se je pričel s pozdravnim nagovorom podžupanje Tine Štrukelj, ki je čestitala mladim prostovoljcem za popolnoma samostojno organizacijo že 10. prireditve zapored, letos jih je sodelovalo 19. Poudarila je tudi posebnost tekmovanja Pleš’, ki je namenjen vsem, ki bi se radi preizkusili v plesu.

Preberi več »
Tekmovanja

Uspešen zaključek sezone tekmovalcev

Mesec maj je bil za plesalce Movea iz AIA – Mladinskega centra Mengeš tekmovalno obarvan. Najprej se je tekmovalna skupina plesalcev preizkusila na domačem tekmovanju PLEŠ, 6.–7. maja pa so se plesalci odpravili v Zagreb. Tokrat je tekmovanje International Dance Open finale potekalo v dvorani SD Sutniska vrela.

Preberi več »
Plesna predstava

Zaključek plesne sezone- MADAGASKAR

Letos je zaključni nastop plesne sezone 2022–23 potekal v nedeljo, 18. 6., v Kulturnem domu Mengeš. Tokrat smo se s skupinami Moveo odločili, da zgodbo izberejo plesalci sami. Odločili so se za nastop v duhu risanke Madagaskar 3. Predstava nas je odpeljala v svet živali, ki iščejo pot domov. Pri tem jih je ves čas preganjala lovka Dubois, ki jih je želela ujeti za trofejo. Plesno zgodbo je pripovedovala animatorka Damjana Pirc.

Preberi več »