Sara Mikuž

Sara Mikuž

trenerka, kreativna pomočnica

Sara je kreativna duša, po srcu umetnik. Je plesalka že od malih nog in rada predaja to znanje naprej. Obožuje otroke in delo z njimi, ker jo vsakič naučijo nekaj novega. Je motivirana oseba polna vizij in vedno svežih idej. Po poklicu modna oblikovalka (Srednja šola za oblikovanje in fotografijo, Instituto Marangoni Milano).
Tekmovalna pot:
Plesati je začela v vrtcu, s svojo tekmovalno hip hop potjo pa v 6.razredu OŠ, sprva v PŠ Miki in nato v PŠ Urška (kategorije hip hop in stret solo, pari, formacije).

SLIKE

ZADNJE OBJAVE - SARA

Tekmovanja

10. odprto »Street Dance« tekmovanje Pleš’ v Mengšu

23. aprila 2023 je potekalo odprto »Street Dance« tekmovanje PLEŠ’, tudi tokrat v dvorani ŠD Partizan Mengeš. Dogodek se je pričel s pozdravnim nagovorom podžupanje Tine Štrukelj, ki je čestitala mladim prostovoljcem za popolnoma samostojno organizacijo že 10. prireditve zapored, letos jih je sodelovalo 19. Poudarila je tudi posebnost tekmovanja Pleš’, ki je namenjen vsem, ki bi se radi preizkusili v plesu.

Preberi več »
Plesna predstava

Zaključek plesne sezone- MADAGASKAR

Letos je zaključni nastop plesne sezone 2022–23 potekal v nedeljo, 18. 6., v Kulturnem domu Mengeš. Tokrat smo se s skupinami Moveo odločili, da zgodbo izberejo plesalci sami. Odločili so se za nastop v duhu risanke Madagaskar 3. Predstava nas je odpeljala v svet živali, ki iščejo pot domov. Pri tem jih je ves čas preganjala lovka Dubois, ki jih je želela ujeti za trofejo. Plesno zgodbo je pripovedovala animatorka Damjana Pirc.

Preberi več »